Βρίσκεστε: Αρχική > Η Εταιρία

Η Εταιρία

Μια εταιρία με όραμα και σχέδια για το μέλλον

Tο 1981 ο Μιμμής Θεόδωρος ίδρυσε την ομώνυμη ατομική επιχείρηση με έδρα το Καλοχώρι   Θεσσαλονίκης που σαν αντικείμενο είχε την κατασκευή και συντήρηση εξοπλισμών εργοστασίων.
Βλέποντας ότι η κατασκευή χαλύβδινων λεβήτων ήταν ένας κλάδος με μεγάλες προοπτικές άρχισε να κατασκευάζει τους πρώτους λέβητες πετρελαίου και ξύλου  το 1983.

Με τα λιγοστά μηχανήματα που διέθετε σ ένα πολύ μικρό χώρο και τις ελάχιστες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο , αλλά με απεριόριστη όρεξη και μεράκι για ένα όσο γίνεται καλύτερο αποτέλεσμα ξεκίνησε μια διαδρομή που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το 1988 κατασκεύασε τις πρώτες του ατομικές μονάδες πετρελαίου. Δεν ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα  που κατασκεύασε , αλλά από την αρχή οι ατομικές μονάδες του ξεχώρισαν για την στιβαρότητα της κατασκευής το προσεγμένο σχεδιασμό και κυρίως  για την απόδοσή τους. 

Το 1990 γίνεται η μετεγκατάσταση της εταιρείας στο καινούργιο ιδιόκτητο εργοστάσιο.
Το 1994 κατασκεύασε τον πρώτο του φλατζωτό διαιρούμενο λέβητα κεντρικής θέρμανσης ,κάτι που αποτελούσε και αποτελεί καινοτομία μέχρι σήμερα.
Το 1996 άρχισε την παραγωγή ηλιακών συστημάτων.
Το 1997 γίνεται η μετατροπή της εταιρείας από ατομική σε ανώνυμη με την επωνυμία «ΜΙΜΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  Α.Β.Ε.Ε.» και διακριτικό τίτλο «GROUP STANDARD». 

Όλα αυτά τα χρόνια η πορεία της εταιρείας είναι ανοδική έχοντας δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα ονόματα στην κατασκευή λεβήτων κεντρικής και ατομικής θέρμανσης. Με συνεχείς επενδύσεις  για την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων παραγωγής  και  αδιάκοπη εκπαίδευση του προσωπικού, σκοπός της εταιρείας είναι, όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να βελτιώσει τα υψηλά πρότυπα που έχουν τεθεί από την ίδρυσή της.

Καρπός αλλά και αναγνώριση αυτής της πολυετής προσπάθειας είναι οι μακροχρόνιες και υγιής συνεργασίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία  στην Ελλάδα αλλά και οι εξαγωγές που γίνονται κυρίως στα κράτη της Βαλκανικής χερσονήσου και στην Κύπρο.

Οικονομικά Στοιχεία

-Ισολογισμός 2012

-Ισολογισμός 2013

-Ισολογισμός 2014


Λέβητες κεντρικής θέρμανσης

Λέβητες στερεών καυσίμων.

Λέβητας καύσης βιοκαυσίμων σειρά DBM

Λέβητες πέλλετ

Ατομικές Μονάδες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Δεξαμενές αποθήκευσης πέλλετ

Μεταλλικές Δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου

Ενεργειακά Τζάκια

Παρελκόμενα Λεβήτων - Ατομικών Μονάδων

Αναλώσιμα Λεβήτων

Καυστήρες Riello